De Stormbaan

De Stormbaan is een vernieuwend en baanwervend mobiliteitsprogramma. Gericht op het creëren van doorstroom of uitstroom in een organisatie. Dit programma noemen we: Vitaliteit door Mobiliteit. 

In samenwerking met WorkforceHolland is een effectief programma samengesteld waarin het voeren van baanwervende netwerkgesprekken centraal staat. De Stormbaan is een krachtig mobiliteitsprogramma waarin 10 baanwervende netwerkgesprekken en 10 uren individuele arbeidsmarktcoaching wordt aangeboden. 

Op deze manier laten we in een kort tijdsbestek onze cliënten kennismaken met de wereld van werk. Met de principes van W-effectuation in ons achterhoofd nemen we onze cliënten mee in de wereld van arbeidsmobiliteit. Naast het realiseren van netwerkgesprekken richten we onze arbeidsmarktcoaching ook op de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt, het belang van netwerken, het nut van personal branding, de rol van social media in een sollicitatieproces en hoe je LinkedIn effectief in kunt zetten. 

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. Wij zijn bereikbaar op 050-7440060 of per mail op info@stormbaan.nl.

Terug naar boven