Vitaliteit door Mobiliteit

Is uw organisatie aan het reorganiseren? Of wilt u de mobiliteit in uw organisatie op een duurzame wijze stimuleren om zodoende (beter) voorbereid te zijn op de dynamiek van de toekomst?

Stormbaan helpt organisaties op een nieuwe wijze invulling te geven aan hun mobiliteitsbeleid. Onze aanpak is een perfecte aanvulling op de traditionele vorm van mobiliteitsbeleid. Wij helpen medewerkers relevante netwerkgesprekken te voeren. De medewerkers doen ervaring op, oefenen gesprekken in praktijk, verzamelen informatie, doen inspiratie op, breiden hun netwerk uit en leren hoe ze kansen moeten creëren. 

Ons motto is simpel: zonder beweging geen bestemming. En hier handelen we naar. Door medewerkers te stimuleren netwerkgesprekken te voeren, zowel intern als extern, beweegt de organisatie van reactief naar proactief mobiliteitsbeleid. Toekomstgericht mobiliteitsbeleid komt bij steeds meer organisaties hoger op de agenda te staan. Het besef dat een duurzame vorm van mobiliteit een positief effect heeft op de vitaliteit van een organisatie wordt steeds groter.

Gelooft u ook in een duurzaam en toekomstgericht mobiliteitsbeleid? Bel ons voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. Wij zijn bereikbaar op 050-7440060 of per mail op info@stormbaan.nl.

Terug naar boven