Van Werk naar Werk

Word jij gedwongen op zoek te gaan naar ander werk? Of heb jij het gevoel dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging? Stormbaan helpt mensen van (net)werk naar werk. 

Het begeleiden van mensen van werk naar werk wordt steeds belangrijker. De beweging op de arbeidsmarkt moet blijvend gestimuleerd worden, mits dit op een duurzame manier gebeurd. Dit is goed voor de economie, goed voor de vitaliteit van een organisatie en goed voor de ontwikkeling van de medewerker. Zeker in tijden van crisis kiezen medewerkers echter voor zekerheid, waarmee ze de behoefte om een nieuwe stap in hun carriere te maken niet invullen. Helaas is een mobiliteitssituatie niet voor iedereen een bewuste keuze, zeker niet als het economisch minder goed gaat. Reorganisaties, overnames en faillissementen volgen elkaar in hoog tempo op. Het is tijd voor een andere aanpak.  

Vanuit de werknemers horen we: 'ik zou wel een andere baan wilen, maar ik weet niet waar ik moet beginnen'. Of: 'Ik heb al jaren niet meer gesolliciteerd en nu ben ik opeens genoodzaakt mij op de arbeidsmarkt te oriënteren. Wat moet ik doen?'.

Herkenbaar? Stormbaan heeft zich gespecialiseerd in mobiliteit. Sterk in van (net)werk naar werk, uniek in haar aanpak. Klik hier voor ons programma De Stormbaan of neem direct contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op 050-7440060 of op info@stormbaan.nl 

Terug naar boven