Principes van Stormbaan

Stormbaan gelooft in beweging, met de overtuiging dat beweging positieve energie geeft. Positieve energie leidt op alle fronten tot een hoge kans van slagen. Aan de filosofie van Stormbaan liggen, met wat wij noemen, de 5 principes van W-Effectuation ten grondslag: 

Bird in the hand: Start met wie je bent, wat je weet en wie je kent. Start niet met een vooropgesteld doel. Wacht niet op de ultieme baan maar kijk naar wat er vandaag nog mogelijk is. 

Affordable loss: Wat is het je waard een andere baan te zoeken of te accepteren? Ben je bereid iets in te leveren of te investeren in jezelf? 

Crazy quilt: Niet eindeloos blijven zoeken naar de perfecte baan of de ideale werkgever, maar maak een begin. Zoek de sponsoren in uw omgeving, zij kunnen je soms onverwacht een stapje verder helpen. 

Lemonade: Sta open voor verassingen en benut ze in je voordeel. Ieder gesprek kan nieuwe perspectieven of inzichten geven. Doe er je voordeel mee. 

Pilot in the plane: Beheers de toekomst door jezelf open te stellen en de toekomst daarmee te beinvloeden in je eigen voordeel. Concentreer je vooral op zaken waar je invloed op uit kunt oefenen. 

 

‘Heb de moed om je hart en intuïtie te volgen. Op de één of andere manier weten zij al wie je wilt zijn. Al het andere is niet belangrijk’. - Steve Jobs -

 

Terug naar boven